Limba română, întrebare adresată de ionitageorgian, 9 ani în urmă

AJUTOR!!!! As vrea si eu o compunere de 10-15 randuri cu titlul Aventura in penarul meu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 11Antonia
8
-Unde mă aflu?întreb eu.Iar o voce răgușită îmi răspunde:
-Bine ai venit în Penar.Eu sunt un vechi stilou care a fost lăsat aici de trei ani.Eu am grijă acum de acest monument, împreună cu doamna Radieră, domnul Creion și acest copilaș, Cerneală. Dar tu cum te numești?
-Eu mă numesc(numele tău). Dar aș vrea să merg acasă!
Creion răspunde:
-Dar nu poți merge acasă fiindcă suntem închiși aici de armata lui Fermoar.
-Dar nu putem face nimic în privința asta?întreb eu.
- Este o cale,dar nu spun că este și ușoară. răspunse doamna Radieră. Va trebui să învingem armata lui Fermoar iar după aceea pe el!
Și astfel pornirăm în aventură.
Ne-am luptat cu multe armate carioci, pixuri, ascuțitori, foarfeci și pensule,dar în final am ajuns și la Fermoar.A fost o luptă aprigă,dar cu multă silință am reușit să-l învingem pe fermoar.
Mi-am luat la revedere și am plecat. A fost foarte tare.

ionitageorgian: Mersi
elizaandreea136: Mor Robert asa ai ajuns?
Răspuns de PAULAMITRITA
4
                        Aventura in penarul meu
 Intr-o zi eram la scoala  avand ora de matematica . Am cautat rigla, stiloul, guma de sters si creionul dar am gasit tot ce imi trebuia . apoi am mers acasa deoarece se terminase ora .
       Aungand acasa mama s.a uitat in caietul de mate vazand ca nu am scris nimica. Eu m.am uitat in penar vazand o aventura  faimoasa ,era  lume plina cu penare ordonate si frumoase . Am inchis ochi si m.am uitat in penarul meu era foarte dezordonat . Am plans putin deoarece vazusem penarele acelea frumoase... si al meu era atat de dezordonat . m.am uitat iar in penar si am vazut un penar care arata la fel ca al colegi mele ANA atat de ordonat incat nu stiam cum sa zic ca e cel mai frumos ,dar era adevarat. 
      Terminasem temele si apoi am inceput sa imi fac curat in penar incat arata ca al ANEI . A doua zi m.am dus la scoala si  colegi mi.au spus ca ei nu  au mai vazut acel penar ordonat asa de frumos, chiar si mai frumos ca al ANEI .


ionitageorgian: Mersi
PAULAMITRITA: cu placere daca mai ai nevoie de compuneri in trimiti mesaj
Alte întrebări interesante