Limba română, întrebare adresată de IONUTSTEFAN332, 8 ani în urmă

Ajutor, dau 60 de puncte, trebuie sa inventez o continuare a acestui fragment:
Intr-o zi la etajul 1 de pe scara 3 s-a mutat o mama cu un baietas. Eu tocmai implinisem sapte ani, urma ca din toamna sa merg la scoala. Baietasul nou era cam de varsta cu mine si nu mi-a atras la inceput atentia. Maica-sa era insa extraordinara, complet diferita de mamele noastre care spalau si frecau taota ziua.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Ea era o mama moderna se imbraca foarte frumos cumpara mobila moderna tot din casa ei era modern . Ea era bogata nu ii lipsea nimic nici ei nici copilului ei . Mereu avea cu ce sa se imbrace avea tot felul de tinute care mai de care mai frumoase si se aranja si foarte bine . Ea era o mama model .

SPER CA TE-AM AJUTAT .

COROANA TE ROG MULT ?
Răspuns de marcela16
1
Era o femeie foarte cochetă, machiata destul de discret și avea chipul ca al unei păpuși. Vocea ei duioasă îmi răsună în minte de fiecare data când mă gândesc la dânsa. M-am împrietenit cu băiatul dânsei și așa am avut ocazia sa o cunosc mult mai bine. Era o mămică perfectă. Se juca cu noi, ne spunea povești, zilnic ne făcea prăjituri, ne cânta la pian. La un moment dat, mama devenise geloasă pe ea. După o anumita perioada, mamele noastre s-au împrietenit și odată cu această prietenie și mama s-a schimbat. Se aranja mai mult, petrecea mai mult timp cu mine.

marcela16: Mersi
Alte întrebări interesante