Limba română, întrebare adresată de Pisiryf, 9 ani în urmă

Ajutor! Dau 70 puncte și coroană

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0
Pace ...

Răsăritul liniştea zările nopţii tulburate de furtuna. Ochii cuprindeau razele şi o voce caldă îl aduse iaraşi pe punte:
--- Bună dimineaţa, domnule!
--- Da, bună să fie, stimate tovarăş!
--- După o noapte de coşmar s-a instaurat odihna ...
--- Era necesară! Era nevoie de pacea apelor şi-a cerului.
--- Domnule, cum aţi rezistat urgiei?!
--- Să vă spun că nu sunt întâia dată pe mare ... dar e întâia dată când văd şi trăiesc atâta supărare de văzduh peste ape şi oameni ...
--- Da, da!!! Eu auzeam mugind apa şi urlând cerul, dar acum liniştea e mângâiere peste noaptea de coşmar ...
Cei doi vorbeau liniştit, eliberându-şi întreaga zbatere după o noapte dezlânţuită între cer şi apă.
Răspuns de crystalkity
0
-Buna ziua, unde va indreptati?
-Buna si tie micutule haiduc! Ma duc inapoi acasa dupa o calatorie care pentru unii ar fi fost necrutatoare.Dar nu si pentru noi!
-Pare sa fi fost interesant sa va luptati cu valurile! Banuiesc ca mai aveti mult de calatorit cu mine. Ati dori sa imi povestiti si mie aventura dumneavoastra?
-Cu siguranta mi.ar face placere! Totul a inceput intr.o zi frumoasa. Eu impreuna cu alti cativa marinari viteji am decis sa face o excursie pe mare.Totul a fost frumos si linistit pana cand o furtuna mare ne.a stricat planurime.
-Si ce s.a mai intamplat??
-Si exact cand tineam controlul barcii pentru a nu isi pierde echilibrul ciocnindu.se de valurile inspumate ca laptele fiert. Un rechin mare alb inota amenintator chear pe sub picioarele noastre. Eram prada perfecta, prinsa in capcana valurilor. Si in acel moment marinarii infricosati de gandul ca asta va fi ultima lor amintire erau incremeniti pe punte,multi dintre ei strigau: "Rechinul! Se apropie! Se apropie ultima suflare!". Dar eu, M.am indreptat spre carma si am spus: "Tineti.va bine!", SPLOS,am intrat cu corabia intr.un val monstruos.Din fericire toata lumea a ramas pe barca, rechinul confus s.a dat batut. Intr.un final am ajuns cu toti inapoi pe tarm vazand moartea in fata ochiilor.
-Uau! Ce experienta de neuitat aveti!
-Da copile asa sa scris o noua istorie!
Alte întrebări interesante