Limba română, întrebare adresată de iuliantutuianu313, 8 ani în urmă

ajutor dau coroanaaaa ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de khloe27
0

Dragă Ana, totul a decurs perfect, ca întotdeauna, invitații au fost încântați de toate preparatele mamei și de toate poveștile spuse. Păcat că nu ai reușit să ajungi, sunt sigură că invitații te-ar fi adorat. Dar, în rest, totul a fost ca la carte. Aștept răspunsul tău!

Dragă Andrei, a fost epuizant să stau la masă și să nu fac nicio boacănă, Teodora a insistat că trebuie să fim exemplari în fața invitaților. Dar, totuși, a fost destul de plăcut să aud poveștile adulților, chiar am râs la câteva. Mă întristează că nu ai venit, dar știu că ai avut mult de lucru. Abia aștept să aud vești de la tine, vreau să-mi povestești tot ce ai făcut azi!

Răspuns de darius182002
0

Răspuns:

Ana,

Petrecerea a fost foarte frumoasă,exact cum m-am așteptat.Au fost toate prietenele noastre,doar tu lipseai ca totul să fie perfect.Nu-i nimic,ne vom revedea în curând și îți voi povesti tot pe îndelete.

Pe curând,Teodora.

Andrei,

Păcat că nu ai putut veni la petrecere dar am înțeles că nu putei lipsi de la meci.Țin să îți spun că a fost o petrcere reușită,cu mulți invitați ,nu aveai cum să te plictisești.Cel mai mult mi-a plăcut concursul de karaoke unde,de atfel,am ieșit pe primul loc.Sper că data viitoare nu vei mai lisi,stii că facem echipă bună împreună !

Pa!

Explicație:


darius182002: puteai
Alte întrebări interesante