Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Ajutor!!! DAU INIMA + 23 PUNCTE <3

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnneMary10
1
În țara mea s-a creat o lege, cum că fiecare cetățean va avea dreptul să fie prinț sau prințesă pentru o zi. Eram foarte nerăbdătoare pentru că urma rândul meu.
M-am dus la castel, unde m-a întâmpinat o doamnă foarte de treabă care m-a condus spre camera cu rochii. Era o cameră imensă, plină de rochii cu diferite modele şi culori. Am ales-o pe cea care îmi plăcea cel mai mult, adică o rochie roz pal cu nişte detalii cu sclipici. Apoi m-am dus în camera cu pantofi, unde mi-am ales unii care să se asorteze cu rochia. Nu mi-am ales multe bijuterii, doar un colier cu perle şi un inel sclipitor.
După ce mi-am ales ținuta, m-am dus la masă pentru a servi micul de jun împreună cu regii.
Pe parcursul zilei am făcut diferite activități. M-am dus la lecții de scrimă, de dans şi de cântat. La sfârşitul zilei, doamna care se ocupa de haine mi-a spus ca pot păstra ținuta pe care mi-am ales-o. A fost o experiență de neuitat.

SuperGirlx: N-are introducere.
AnneMary10: Fă tu una mai bună, dacă crezi că te pricepi mai bine :)
SuperGirlx: Nu cred, eu știu ca pot face una mai buna. Voiam doar sa îți dau un sfat, poate te ajutam :/
Răspuns de marcela16
1
Era ziua mea de naștere. La palat era multa forfotă pentru că veneau invitați din toate colturile lumii. Mama mea, regina , avea grija ca totul sa fie bine pus la punct, astfel încât invitații să se simtă foarte bine. În sfârșit sosise momentul în care, regina trebuia sa mă prezinte lumii, ca prințesa moștenitoare. A fost o seară de vis, plină de momente plăcute petrecute alături de invitați. Toată lumea era mulțumită și totodată încântată să mă cunoască.
Alte întrebări interesante