Studii sociale, întrebare adresată de antonioflorin510, 8 ani în urmă

Ajutor este o tema la dirigenție nu este foarte grea va rog din suflet

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anamaria12363
0

Răspuns:

Din punctul meu de vedere a fost un an foarte rău deoarece am stat in carantină, am avut ore online și nu ne-am putut vedea fața în fața. Anul acesta ne-a ajutat sa trecem peste multe obstacole.

Dar până la urmă am învățat ceea ce înseamnă să te igienizezi, sa respirăm cu măști, sa avem grija de familie și de noi.

Răspuns de Iulie20
0

Răspuns:

Din punctul meu de vedere, ultimele an a fost mai mult un ciclu decât o catastrofa. Toți suntem acasa, amintindu-ne cum era sa mergi afara fără masca și sa ne întâlnim împreună cu cei dragi într-un loc deosebit. Sincer sa fiu, pandemia sta nu a fost numai vești rele. Aceasta pandemie m-a învățat sa prețuiesc ce am pentru ca într-o clipă acel lucru poate dispărea pentru totdeauna, asa cum este libertatea de a merge afară. Această libertate a dispărut. Mă tot gândesc la omul care a inventat aceasta problema și toată pandemia asta, oare ce a avut în minte ? Nu știu dar sper ca să sufere de un milion de ori mai mult decât am suferit cu toți, sper sa moara de propria lui boală. Eu nu am nimic de împărtășit fiind o veste buna sau spectaculoasă, doar supravietuiesc în acest ciclu și îmi omor timpul întrebându-mă "De ce 2020 ? De ce noi ? De ce acum ? Pentru ce în lume am facut sa prind o asemenea perioadă.

Alte întrebări interesante