Limba română, întrebare adresată de AylAnna, 9 ani în urmă

Ajutor !!! Ofer coroana pt o compunere cu titlul Singur acasa .... Va rog este urgent !!!! ( 40-50 randuri )

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Duriii
1
                                         Singur acasa 
Era o vinere ca oricare alta .. Parintii mei plecasera la un spectacol organizat la teatrul "Mamulo" . Ramasesem acasa cu vecina care fusese platita sa aiba grija de mine . Era cea mai plictisitoare vinere de pana atunci .. Era totul atat de linistit , si  atmosfera era una foarte tacuta . Vecina Maria citea ziaru; , iar eu ma uitam plictisit la ea .. Asteptand sa adoarma pentru a putea face ceva mai deosebit , aud un zgomot venind din camera alaturata .Doamna Maria nu auzi . Ma duc cu pasi domli spre camera si ... dintr-o data apare o pisica neagra de nicaieri .
Putin mai linistita urc in camera mea , unde incepusem sa ma joc cu pisica ...
Atunci observasem ca la gat purta o zgarda pe care scria "Flowers Street" ..
Putin nedumerita ma gandisem a cui o fii pisica .. Ma furisasem usor din casa si ma indreptam spre Strada Florilor .. un loc unde toate erau pustii .. Mi se parea foarte ciudat deoarece numele sau parea asa de pozitiv pe cand locul iti lasa pareri negative .. Ajunsa acasa nu mai gasesisem pe nimeni . Eram pur si simplu un copil intr-o casa .. Vecina nu era aici si parintii lipseau sa apara .
Timpul trecea asa de greu . Doamna Maria nu fusese nicaieri , iar parintii mei nu ajungeau . Eram panicata ... Pur si simplu nu stiam ce sa fac . Ce era de facut ?
"NIMIC" .. teoretic zis .
Am avut parte de niste clipe de groaza ..


Duriii: Cum tii se pare ? Continui daca dai coroana
Alte întrebări interesante