Limba română, întrebare adresată de patrickdaniel2612, 8 ani în urmă

ajutor trebuie sa alcatuiesc un scurt text cu aceste cuvinte:ferestre,avioane,curiosi,puternici

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de arusteiadriana2010
1

Răspuns:

Astăzi am mers cu prieteni în drum spre avion ca să plecăm în Mexic. Prima dată eram speriată să nu se întâmple ceva ,doar că prieteni mei au spus să fiu puternică și curajoasă. Prieteni mei erau tare curioși să vadă ce se află în ușa din spate,iar s-au uitat. Era doar niste ferestre dar care nu erau ca cele obișnuite. Erau unele foarte mari cu o fereastră spartă, așa că am spus repede la cineva iar așa am salvat avionul

Răspuns de Utilizator anonim
0

Răspuns:

Într-o zii calda de vara, eu cu prietena mea stateam in casa in timp ce razele soarelui treceau prin ferestrele fara culoare.

Pe cer, se auzeau avioane care probabil se indrepta spre diferite tarii cu oameni care vreau sa vizite marile din alte tarii.

Curioși, si plini de idei, ne am gandit sa le spunem parintilor ca dorim sa mergem la mare cu avionul la mare ca si colegi nostri.

Zis si facut!, parintii ne cuparase bilete pentru a merge in turcia la mare, in avion, norii parca erau un covor pufos si comfortabil.Cand am ajuns la plaja , ne simteam puternici ca am mers cu avionul si le-am povestit tuturor vacanta noastra deosebita.

A fost o amintire frumoasa.

Alte întrebări interesante