Religie, întrebare adresată de aidaelena09, 9 ani în urmă

AJUTOR URGENT ! DAU COROANA !
O SCRISOARE CATRE DUMNEZEU DESPRE VIATA MEA IN BISERICA SI SCOLA !
O SCRISOARE DESPRE VIATA MEA IN BISERICA SI UNA DESPRE VIATA MEA IN SCOLA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pufosica123
2
Viata mea in biserica este una aparte. De cum pasesc pragul acesteia, ma simt in largul meu, ma simt protejata, ma simt .....in al 9 -lea cer.Simt ca am o legatura speciala si puternica cu Tine si mi-as dorii sa nu se termine. Cand am probleme sau ma simt prost , vin in casa Ta , in acest lacas de cult sfant, si ma simt mult ai bine , iar rezolvarile problemelor  incep sa apara. Cand intru in biserica , viata  parac capata o aura spirituala, Eul meu se simte langa Tine.
Cam atat, sper sa-ti fie de ajutor si scz pt eventualele graseli gramaticale si pt lipsa paragrafelor. In legatira cu cealalta scrisoare trebuie scrisa in raport cu sentimentel tale fata de Dumnezeu sau pur si simplu viata ta de zi cu zi la scoala?

aidaelena09: viata de zi cu zi
pufosica123: ok , poti sa-mi descrii prin cateva cuvinte cam ce ti se-ntampla tie la scoala ?
aidaelena09: In primul rand ca copii nu prea invata si nu prea sunt cuminti si ce sa mai zc cam atat
pufosica123: Viata mea la scoala este cam complicata , ma confrunt in fiecare zi cu greutati. Exista copii, care acorda mai multa atentie distractiei , decat invataturii, si astfel profesorii incearca sa-i determine sa invete si astfel , este afectata si educatia , celorlalti
pufosica123: . In pauze , in timp ce ma gandesc , cat de bine mi-ar fi mie in acele momente, daca as fi in biserica , in jurul meu se petrec o multime de nedreptati, copii se bat , injura , scuipa, un comportameent , neadecvat
pufosica123: . Nici in timpul orei nu este mai diferit , copii vorbesc non-sttop, profesorul tipa ca sa se faca auzit, si discutiile continua , profesorii se enerveaza si recurg la note mici , ceea ce ii supara pe elevi, dar asta e viata e plina de bune si rele peste care trebuie sa trecem . Se spune ca din greseli invatam si asta ar trebuii sa facem
pufosica123: gta sper sa te ajute. coronit?
aidaelena09: iti promit ca iti dau coroana dar acum nu merge
pufosica123: mda ai dreptate ms muult daca mai ai intrebari te ajut cu placere , pt ca mi-a facut placere
ponei5: Da sigur
Răspuns de CotaSarah
1

Mult iubitul meu Dumnezeu,

Îţi scriu aceste rânduri cu scopul de-aţi aduce mulţumire şi slavă pentru faptul că eşti Ocrotitorul, Luminătorul şi Călăuzitorul minţii mele.
Tată Ceresc, ţie îţi ofer necontenită recunoştinţă pentru potolirea setei mele de cunoaştere, prin plasarea într-un cadru atât de ordonat şi benefic precum Şcoala. Doresc să-ţi mărturisesc că fără ajutorul acestei familii numite Şcoală dezvoltarea mea ar fi fost bolnăvicioasă, deoarece e cu neputinţă să nu se remarce de către un elev cărămizile ce le orânduieşte şcoala în drumul zămislirii propriii personalităţi. Modul particular în care sufletul profesorilor vibrează în jurul nostru ne fascinează, informaţiile ce le împărtăşesc elevilor, extrase din vastele lor cunoştinţe se aştern uşor pe pătura minţii. Fiecare profesor îşi consolidează din propria materie, dintr-o informaţie scolastică şi anostă, o adevărată poveste necesară vieţii, în care presară realităţi şi sfaturi. Îţi mulţumesc, Doamne, pentru aceşti dascăli de excepţie care ne ghidează pe drumul vieţii fără a omite buna pregătire ce trebuie să o deţinem în vederea examenelor ce vor urma. Să nu uităm rolul social ce-l îndeplineşte Şcoala în viaţa noastră. Bunul meu Dumnezeu, Tu ştii că aici, în acest mediu cald, mi-am format cele mai frumoase prietenii şi am trăit clipe minunate. Colegii mei sunt asemeni unor fraţi, iar ca în orice relaţii familiale, neînţelegerile se ivesc, dar cu ajutorul Tău Doamne le înăbuşim în suflet, deoarece oricât de mare ar fi orgoliul sau mândria iubirea dintre noi domină.
În final, Mult Iubite Părinte, vreau să-ţi mulţumesc pentru că ai lăsat ca cuvântul Tău să se reverse asuprea mea şi prin intermediul orei de religie. Ora binecuvântată ce se desfăşoară odată pe săptămână e o comoară nepreţuită care ne aduce cu paşi mici, dar siguri, spre Calea Ta.

Cu dragoste,
fiica ta Aida


aidaelena09: multumesc
Alte întrebări interesante