Studii sociale, întrebare adresată de Nicoletavlah4422, 8 ani în urmă

Ajutor urgent

Evidentiaza 5 valori prioritare pentru tine si argumenteaza alegerea.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de madalinapichiu084
0
Aprecierea – te simti bine atunci cand esti apreciata de ceilalti si cand simti validarea din partea lor?
Creativitatea – e importanta pentru tine imaginatia si crearea de noi concepte sau noi proiecte?
Generozitatea – daca crezi cu adevarat ca secretul vietii este sa daruiesti, atunci cu siguranta generozitatea este una din valorile tale.
Independenta – simti nevoia sa fii independenta si sa nu trebuiasca sa te bazezi pe cei din jurul tau sau sa depinzi de ei?
Sinceritatea – cum reactionezi atunci cand cineva te minte sau nu isi asuma propriile actiuni?
Autenticitatea – te simti cea mai implinita atunci cand poti fi tu insati si nu te lasi influentata de opiniile celorlalti?
Cresterea si dezvoltarea – daca in mod constant cauti modalitati sa iti “hranesti” mintea cu noi informatii si iti face placere sa citesti si sa porti discutii cu alti oameni pentru a afla mai multe de la ei si a iti largi sfera de cunostinte, invatarea e cu siguranta una din cele mai importante valori pentru tine.
Sanatatea – esti preocupata de ceea ce mananci, te asiguri ca mancarea ta este curata, nu mananci fast food, citesti etichetele produselor pe care le cumperi, citesti informatii noi despre acest subiect, iti place sa faci miscare, prioritizezi odihna, depui eforturi sa iti vindeci corpul?
Familia - daca in mod constant esti preocupata de membrii familiei tale, viata ta se invarte in jurul lor si pe intreg parcursul zilei gandurile tale se indreapta spre ei, cum sa ii ajuti, protejezi, incurajezi, cum sa le fii alaturi, familia ta este cu siguranta in topul valorilor tale.

Poți să alegi pe care vrei tu btw sper că te am ajutat!:)
Alte întrebări interesante