Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

AJUTOR URGENT VĂ ROG!!!
exercițiul 11
exercițiul 12

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de roxymarc14
1

Exercițiul 11)

Las totul în voia sorții.

În acest moment am o soartă vitregă.

_________________________________

Exercițiul 12)

Dragă mamă,

Vreau să încep prin a-mi cere scuze că nu mi-am făcut timp să-ți scriu . Ce-i drept îmi e destul de greu sa mă acomodez aici și sa fac față și învățatului . Sper că am făcut alegerea corectă de a continua cu studiul aici , departe de locul numit "acasă" .Nu vreau să interpretezi greșit situația , studiile sunt importante întradevăr dar îmi e foarte dor de tine mama. O să mă întorc acasă în fiecare weekend .

Locul în sine este foarte frumos . Cel mai mult ador arhitectura clădirilor dar și bunătatea oamenilor . Mi-am propus să vizitez cât mai multe obiective turistice din apropiere pe perioada cât o sa stau aici . Până acum am vizitat

Totodată am aflat multe informații interesante despre Iași . A început sa fie considerata capitala Moldovei înca din anul 1565 . Am vizitat Piața Unirii , Muzeul Unirii și Palatul Culturii . Urmează să vizitez Teatrul Național Vasile Alecsandri și Muzeul de Istorie a Moldovei .

Legat de școală ... ei bine colegii sunt foarte primitori iar profesorii predau materia foarte bine sintetizată . Aceștia sunt foarte de treabă și încearcă sa fie cât mai la modă ( în sensul că nu doresc să fie genul acela de profesori stricți , care te oblică să înveți materia robotic ) .

Îmi place foarte mult aici , n-aș mai pleca

( gandește te tu la o încheiere , nu mai pot scrie )

Alte întrebări interesante