Limba română, întrebare adresată de Dinuta28, 9 ani în urmă

Ajutor va rog !!! 1)Esti un elev care tocmai ai facut o boacana ,realizeaza un dialog prin care sa.ti convingi dirigintele sa nu iti scada nota la purtare .
2)Esti director si te afli la începutul anului școlar :reprezinta printr.un monolog mesajul tau de întâmpinare in 7-10 randuri . ajutor va rog !!plzzz... ~dau coroana~

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de carlita1234
2
- Domnue diriginte inainte sa-mi scadeti nota la purtare vreau sa va explic ce s-a intamplat in ciuda factului ca colegii mei au mintit.Alergam in clasa cand dintr-o data m-am impiedicat de piciorul unui copil si am cazut pe scaunul acela destul de vechi,rupandu-l, dupa m-am ridicat si am incercat sa merg pana la cancelarie dar in ainte de a deschide usa de la clasa, altii copii alergau si m-au daramat dar cazand peste ei. Va rog credeti-ma mai mereu in fac asta nu sunt cu adevarat in acel grup de colegi/prieteni de fiecare data se comporta urat cu mine si-mi dau replica la tot ce spun.
-Inteleg Ariana, mai vedem pe parcursul orelor cum te comporti,deocamdata ai doar o line in caietul meu.
  
  2) -dragi elevi si profesori,stimati parinti si invitati
iata-ne astazi in fata unui nou inceput! Astazi este prima zi din noul an scolar, o zi importanta pentru noi deoarece in aceste momente  copiii au  prioritate.
Pasim in noul an scolar 2017-2018, pe care ni-l dorim cu totii mai bun , cu multe realizari frumoase, cu credinta si speranta intr-o lume mai buna.Fiecare an scolar aduce cu sine momente de neiutat.
Ca la fiecare inceput de an scolar ,oamenii scolii noastre va intampina nu numai cu salile de curs si manualele pregatite,dar si cu urari si cu suflete deschise atat pt elevii si prescolarii care ne calca pentru mrima oara pragul scolii si gradinitei,dar in aceeasi masura si pt cei ce revin.
Pentru institutia noastra anul scolar 2017-2018 ,debuteaza cu cladiri bine puse la punct , cu baza materiala corespunzatoare cerintelor unui invatamant de calitate. Avem o scoala moderna,primitoare si curata , dotata cu ultima tehnologie in domeniul educational
Incepem cursuriile noului an scolar 2017-2018 cu speranta ca toate realizarille si eforturile noastre vor da roade,iar voi,dragi elevi, veti beneficia de servicii educationale de calitate.De aceea va urez tuturor un an scolar frumos cu rezultate cat mai bune de care sa ne bucuram cu totii. Tuturor elevilor le doresc,in noul an, mult succes,sanatate si spor la invatatura. Fie ca noul an scolar sa insemne atat pt personalul didactic ,didactic auxiliar si nedidactic, cat si pt copii si parinti ,bucurii ,satisfactii,impliniri cat si putere de munca si multa sanatate.
Asa sa ne ajute Dumnezeu 
                                                                        Director,
                                                                Prof. Mirela Sorinache

carlita1234: este inventata pe moment
carlita1234: mai ales numele directoarei
carlita1234: imi dai te rog coronita?
Dinuta28: mersi mult..
Alte întrebări interesante