Limba română, întrebare adresată de Paty2007, 8 ani în urmă

ajutor va rog. .. am nevoie urgent de aceasta compunere. Primesc nota !!! dau coroana

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nimeni92
0
Era prima zi de școală. Eram bucuros ca îmi voi revedea colegii după o vacanta lunga și frumoasa de vara. Ne-am strâns toți copii în curtea scolii pentru deschiderea scolii. Unii erau bucuroși de deschiderea scolii deoarece scoala este un loc în care zi de zi înveți lucruri noi și folositoare, iar alții erau triști deoarece scoala li se părea a fi un loc plictisitor.
Toți copii au intrat în clasele lor. Noi am făcut cunoștință cu doamna diriginta/dirigint. La noi în clasa a venit un coleg nou, cu care ne-am împrietenit foarte repede.
A venit pauza. Eu cu încă câțiva prieteni am ieșit afară pentru a ne juca. În pauza ne-am făcut prieteni noi de la o clasa mai mare. Aceștia spuneau ca e foarte greu la scoala și ca uni profesori sunt foarte rai, dar eu credeam ca dacă înveți și ești atent la ore, o sa fie ușor și profesorii o sa se comporte frumos cu tine.
Pauza a trecut repede. Am intrat la ora, care a decurs foarte frumos, ca și restul orelor.
A venit timpul sa plecam acasă. Toți eram fericiți deoarece nu aveam teme, pentru ca era prima zi de școală. Am ajuns acasă și le-am povestit părinților mei tot ce am făcut azi la scoala, cum mi sa părut în noul an școlar și multe alte lucruri.
Prima zi de școală a fost o zi minunata!

Sper ca te-am ajutat!

nimeni92: Unde e propoziție de la capat iar rândul de sus este aproape gol, este alineat.
Alte întrebări interesante