Engleza, întrebare adresată de padureanuelena82, 8 ani în urmă

Ajutor ,va rogg ...tot textul de tradus pls

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dya01
0

Personajul care-mi place cel mai mult e Tina. Ea este foarte draguta si prietenoasa, rade si zambeste o gramada. Toata lumea o place.

Chiar imi place de Melanie. Ea este foarte lenesa si uraste sa munceasca. Ea este, de asemenea, foarte amuzanta si ii face pe altii sa rada.

Nu-mi place deloc de Rupert. El este foarte increzut si se uita la el in oglinda tot timpul. El este si destul de nemilos si ii place sa supere lumea.

Personajul care chiar nu imi place este Kevin. Este foarte nesincer si nu spune niciodata ceea ce gandeste. El este, de asemenea, ambitios si vrea sa fie asistent manager intr-o zi.

Imi pare foarte rau pentru Andy. El o iubeste pe Tina si este foarte gelos. Are un temperament foarte rau si poate sa devina foarte furios.

Personajul meu preferat este Sabir. El este foarte muncitor si munceste multe ore ca sa castige multi bani pentru familia sa. El este foarte sincer si el spune mereu ceea ce gandeste.

Chiar o urasc pe doamna Palmer. Ea este sefa restaurantului si este foarte nepoliticoasa cu angajatii ei. Ea este foarte rautacioasa si vrea sa salveze bani tot timpul.

Imi pare rau pentru Paul. El o iubeste pe Tina, dar este foarte tacut si nu o invita niciodata la o intalnire. El este putin plictisitor si mereu vorbeste despre lucruri ca vremea.

Alte întrebări interesante