Limba română, întrebare adresată de GabrielGabita10, 9 ani în urmă

AJUTORR!!!!!! 2 compuneri(10-15 randuri in care sa descri)primul titlu este „un peisaj de vis„ si alta cu titlul „o dimineata de suflet.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dadanuj
1
Un peisaj de vis

Ieri am fost împreună cu părinții mei într-o excursie la munte. De când eram mic/a am iubit natura dar niciodată nu am avut ocazia sa o văd de la o altitudine prea mare.
Ne-am trezit devreme și am pornit la un drum ce avea sa dureze 2 ore cu masina. După aceea, urcare pe munte a fost destul de obositoare dar am văzut animale și plante minunate. Când am ajuns sus pe minte peisajul era de vis. Crestele munților învecinati păreau ca sunt de vanilie datorita zăpezii. Aerul proaspăt mă înviorare cu fiecare inspirație. Vreau sa merg la munte cât de des pot!


O dimineață de suflet

Ieri dimineață am fost trezita de zgomotul unor voci în fata casei. Era destul de devreme și nu înțelegeam ce se întâmplă. Când am deschis ușa am vazut - o pe bunica mea cu care nu mai vorbisem de foarte mult timp. Am fost enorm de fericita. Mi-a adus dulciuri și am vorbit toată dimineața despre ce s-a întâmplat recent în viețile noastre. Îmi fusese așa de dor de ea! A stat destul de puțin pe la noi dar chiar și așa vizita ei m-a înviorat. Dimineața petrecută cu ea a fost una de suflet.
Alte întrebări interesante