Limba română, întrebare adresată de jasimdikra, 9 ani în urmă

Ajutorr !! Dau coroana ♥ Vreau si eu o compunere facuta de voi ( nu complicata) de 10-15 randuri in care sa povestiti o intamplare amuzanta petrecuta in vacanta de vara .Urgent !!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sasha010101
2
Aceasta Vara mam dus sa ma primblu cu prietenii la Valea Morilor,am fost la bunici,la mare,pe afara.Mam primblat mult timp,am facut si niste poze,vara a fost reusita anul acesta,dar spre sfirsit de vara mam dus cu prietenii la o primblare,mergind pe drum nu am vazut o caramida si mam impiedicat de ea si am cazut a fost un moment am amuzant am ris cu totii,peurma niste boschetari care au inceput sa fuga dupa noi dupa care noi am inceput sa fugim de ei,si ne-am ascuns intr-o scara din casele din apropiere si cind am dorist sa intram in ascensor acolo mai era o persoana toti au tresarit deoarece nu se asteptau sa fie cineva in  ascensor)
Sper ca ptru tine e ceva amuzat? :D


jasimdikra: Mersii
sasha010101: coroana?
jasimdikra: Daca nu mai rasp. Nimeni iti dau ♥♥
sasha010101: capets,ai spus ca dai si nu dai
jasimdikra: Acum e ok sasha 010101
Răspuns de Irinutar
2
Intr-o zi de vara foarte calduroasa m-am pornit cu prietenile male la plimbare.Mergind print parc am intilnit o veverita sarind dintr-un copac in altul.Am vrut sa ii fact o poza dad nu reuseam fiindca is sarea dintrun copac in altul. Eu. At it de tare am vrut sa ii fact o poza can man suit in copac dupa is.Am calcat pe o ramura subtire so am cazut jos.Dede atuncea nu m-m urcat dupa veveriti.


Irinutar: Recunosc ca am multe greseli fiindca m-am grabit.
Irinutar: Ti-a placut?????❓❔❓❔❓❔❓❓❔❔
jasimdikra: Mi.a placut ..dar nu e amuzanta te superi daca ei ii dau coroana ?
Irinutar: Desigur can nu ma supar
sasha010101: mil dai?
sasha010101: mio dai?*
jasimdikra: @Irunutar
Irinutar: Ce se intimpla aici?
Irinutar: Eiiii
jasimdikra: Mai nmk
Alte întrebări interesante