Limba română, întrebare adresată de Vicky13, 9 ani în urmă

Ajuuutooorrrrrr!!!!!!
Compunere:Salvati padurea Va roggg ofer coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dianadianadia
2
                                  Salvati padurea
  
    Era o dimineata minunata de primavara.La poalele unui munte se vedea o padure mare si intinsa, care parea plina de mistere.Soarele se ridica incet incet deasupra muntelui si razele sale se cerneau in interiorul padurii prin coroana deasa de fruzis.Toata padurea incepea sa se trezeasca.
     Mai multe pasarele pictate cu felurite culori zburau vesele de colo-colo si cantau din plisculetele lor micute.Micuta cascada cu apa pura din padurea facea zgomotul sau obisnuit, atat de linistitor si placut la auz.Roua ce era pe frunze, iarba si flori se ducea pe masura ce soarele urca mai sus.Toate vietuitoarele padur ii ieseau din ascunzisul lor si incepeau o alta zi frumoasa in acea padure de bas m, care nu a fost atinsa de mana de om.
      Acea padure era neatinsa de oameni, era o padure ocrotita, o minunatie a naturii!Toate padurile au o minunatie a lor, si toate au o importanta deosebita.
      In primul rand, padurile sunt casa a o gramada de plante si animale.Acolo este mediul lor de viata, in care nu ar putea trai daca ar fi stricat.In plus, copacii si plantele dau oxigenul vital al vietii.
      In al doilea rand, padurile ofera o priveliste extraordinara pentru oameni.Ele sunt neintrecute la frumusete si oricine intra in ele se fa relaxa si va putea gandi mai limpede.
     In concluzie, daca oamenii s-ar gandi mai bine si ar vedea padurea cum trebuie, atunci ar sti cum sa o ocroteasca si si-ar da seama ce importanta imensa are.Toti oameni ar trebuie sa strige:,,SA SALVAM PADUREA!"
     


Vicky13: Foarte frumos*
Vicky13: mersi mult
Alte întrebări interesante