Limba română, întrebare adresată de alexnovac18, 9 ani în urmă

alacatuiti o compunere cu titlul ultima carte citita in care sa povestesti de ce tia placut cartea respectiva si de ce ai recomanda-o si colegilor tai

VA ROG AJUTATIMA MAINE AM INSPECTIE SI IMI TREBUIE COMPUNEREA VA ROG!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cooltaniastar
272
Ultima carte pe care am citit-o a fost ,,Singur pe lume'' e un roman fenomenal.Povestea unui baietel prietenos,amabil,educat Remi care a trecut prin multe.Deasemenea,este descrisa o perioada mai grea pentru toti oamenii si se descurcau cu totii cu puteau.Remi a avut parte de multe aventuri palpitante,unele poate nu tocmai frumoase.Totusi,a fost puternic,un baietel minunat de care cu totii erau mandri.El avea niste prieteni caini cu care dadea spectacole,in indrumarea unui batran ce avea grija de el.A avut o viata cu multe urcusuri si coborasuri dar mereu era cu capul sus si era optimist in profida la toate.In intregime cartea ma uimit de-a dreptul,e nespus de interesanta si de aceea le-as recomandao colegilor mei ! Sunt sigura ca vor fi si ei fascinati si vor pasi pe minunatul taram al aventurii pe parcursul lecturarii.O carte ce-miva ramane mereu in memorie.
Sper ca te-am ajutat si succes !!!

cooltaniastar: Cu mare placere Alex :D Succes tie pe miine #
cooltaniastar: multumesc de coroana :D
cooltaniastar: :D
Răspuns de procagabriela31
34
titlul operei: Vampiratii, demonii oceanelor
rezumat: viata in far a fost una minunata pentru Cannor si Grace, cel putin pana in momentul mortii tatalui lor cand au fost nevoiti sa paraseasca golful Crescent Moon. Cei doi fug cu o nava, care a fost proprietatea tatalui lor, pentru a nu fi adoptati sau dusi la orfelinat. cei doi sunt cuprinsi de o furtuna, iar nava le este distrusa. Connor a fost salvat de Chang Li, acesta ajunge pe o nava de pirati unde ajunge repede la inima lui Mollucco Wrathe (capitanul). Invata sa manuiasca spada. Ajunge printre favoritii capitanului si il convinge sa plece in cautarea surorii sale.
 Grace a fost salvata de Lorcan Furey, fata nu are acelasi noroc ca fratele ei. Ea ajunge pe o corabie foarte misterioasa. La inceput a fost incuiata intr.o camera. Fata reuseste incet sa afle mai multe despre misterioasa corabie, insa cu cat descopera mai multe isi da seama ca se afla in pericol.

eu recomand aceasta carte pentru ca are tot ce ii trebuie: drama, actiune, suspans. Mie personal mi-a placut foarte mult, in 2-3 zile am terminat-o de citit.

procagabriela31: sper sa citesti cartea ;)
Alte întrebări interesante