Limba română, întrebare adresată de MIHAY11, 9 ani în urmă

Alacutieste un text cu titlul Ghiocelul sa folosesti multe adjective si sa aiva esxpresi frmoase dau multe puncte si coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de FlOrYYn
1
Ghioceul..

Intr-o zi frumoasa de vara,un ghiocel "se trezise" din pamantul cenusiu,dornic sa cutreiere lumea doar printr-o privire. Sta el frumusel si se uita in sus si vede acei norisori albi ca spuma laptelui,in jur vede foarte multi copii frumosi care mai de care si de toate varstele. Pomul de alaturi deasemenea inflorise si el,iar merele din copac erau foarte rosii precum jarul focului pe timp de iarna. 
Veni seara,iar ghiocelul privi cu multa adimiratie fericit fiind,cerul cuprins cu multe stele aurii ce straluceau mai tare ca luna. Cerul era oarecum negru,iar atat stelele cat si cometele,avioanele si luna inglobeau totul facand astfel un peisaj nocturn deosebit,ceea ce il facea pe tanarul ghiocel sa planga. La cativa metri distanta,era un lac cu o culoare distinsa,albastra ceea ce ii dadeam ghiocelului senzatia ca inoata,facandul deasemenea fericit. 
Se facuse dimineata,iar ghiocelul crestea si mai mult,astfel incat privea totul de la o inaltime de un metru,vazand ceea ce doreste,el fiind tot mai inalt pe zi ce trece. La fel se intamplase si cu acel copacel de langa el,numai ca merele rosiatice erau din ce in ce mai aratoase si bineinteles si gustoase.

MIHAY11: mss mss mss
FlOrYYn: cu placere :)
Alte întrebări interesante