Limba română, întrebare adresată de petrutacristac, 9 ani în urmă

Aladin te invita pentru relaxare in cel mai luxos hotel din lume ,Burj Al Arab.Acolo te vei plimba o seara intreaga pe covorul fermecat.Scrie o intamplare neobisnuita care ar putea avea loc in timpul calatoriei tale.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
47
In seara aceasta Aladin m.a invitat să facem o călătorie pe covorul sau fermecat. Abia aștept. Nu am mai fost niciodată cu un covor fermecat. A... uite-l pe Aladin venind pe covorul sau. Oprește la balconul meu si printr-o aplecare ma invita sa ma urc. Totul este minunat de aici pot sa vad toată India. După vre-o ora de mers vad pe o alee un copil plangand si îl rog pe Aladin sa oprească, acesta acceptând într.un târziu si ma duce unde am văzut copilul. Aflu de la acesta ca îl cheamă Cezar si ca s.a pierdut de mama lui. Îl între daca știe unde sta si când aflu îl ducem acasă, facandul.l sa adoarmă cu un spre care ii v.a șterge memoria din ultimile 24 de ore.
Într.un fina ajungem si noi la Burj Al Arab unde adormim rapid din cauza oboselii.
Când ma trezesc aflu ca sunt defapt in patul meu de acasă si tot ce s.a întâmplat a fost doar un frumos vis pe care nu.l voi uita niciodată.
Alte întrebări interesante