Limba română, întrebare adresată de mary3110, 8 ani în urmă

alcatueste o compunere cu titlul Prietenul meu cel mai bun

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BeaMadalina
12
Prietenul meu cel mai bun
Intr.o zi de vara am intalnit o fata/un băiat . Am devenit prieteni/prietene. ne spuneam toate secretele. Practic am devenit cele mai bune prietene din lume, sau cumsar spune BFF. Mi.as dori sa ramanem asa pana la sfarsitul vieti. Acum am ajuns in clasa a 6.a(in ce clasa esti tu) si am ramas ca doua surori.
Răspuns de denisaisu
13
Prietenul meu cel mai bun

Il respect si il iubesc pe prietenul meu cel mai bun.Mereu cand am avut si cand voi avea nevoie de cineva a carui sfat sa i-l cer, el va fi langa mine mereu.
Asa cum spunea Antoine de Saint Exupery , ,,esentialul este invizibil pentru ochi,, , asa mi-am ales si eu prietenul.La prima vedere, nu parea precum alti copii, infofoiati sau cocheti.Era o simpla persoana,iar eu din fericire, nu m-am axat pe ambalajul fizic, astfel ajungand sa-mi fie cel mai bun prieten si sa-mi imprumute din ,,intelepciunile,, lui atunci cand gresesc sau cand gandesc gresit.
Ma bucur ca am gasit o persoana speciala pentru mine .O persoana pe umarul caruia pot sa plang, o persoana cu care ma pot amuza, si o persoana cu care pot impartasi secrete.
Alte întrebări interesante