Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Alcatui un text cu denumirea 1 Iunie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deni297
1
1 Iunie
Azi e 1 iunie ,ziua copilului .Părinții au decis împreună cu mine sa ma duca in parc .Abia aștept ! Mi am dorit de mult time sa vina aceasta zi minunata .In fiecare am ,părinții mei îmi fac cate o surpriza .Anul trecut mi au cumpărat o jucărie .Anul acesta va fi si mai frumos .
Am ajuns in parc.Acolo sunt foarte multi copii care se distrează si se joaca împreună .Unii se dau in leagăn ,alții in topogan ,peste tot e numai voie buna .M am dat in leagan ,in topogan si in alte jucării distractive .M am jucat si m am distrat foarte mult .
A fost o zi de 1 iunie minunata !



Sper ca te am ajutat !!

deni297: succes !!
Utilizator anonim: Multumesc
Răspuns de MaestraMate
1
1 Iunie

În fiecare an la 1 iunie la noi în comuna/oraș în centru vin diferiți oameni cu tarabe , carusele , tot felul de minunății . În acest an am dorit sa merg în alta tara și sa văd cum sărbătoresc ei . Și am hotărât sa merg în Germania .
Am mers într-un parc de distracții numit "Freiztland Gweisevelind " . Era .... plin deșii parcul era cât o comuna , noi copii a trebuit sa purtam fiecare o brățară pe care sa scrie numărul de telefon al unuia dintre părinte . Când am intrat era un circ cu animale pentru copii . După am mers într-un loc în care fiecare copil a primit o prajitura și un bilet la un film 4D . A fost frumos !
Am mers în mai multe locuri dar în fiecare loc era plin de copii . După un timp spre sfârșit înainte de-a se închide parcul am cântat toți cântecul "Happy Birthday" .
După am mai stat o săptămână la un hotel și am revenit în România . Le-am povestit bucuroasa/bucuros prieteniilor ce am făcut de 1 iunie

Sper ca te-am ajutat
Alte întrebări interesante