Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Alcatuiese un text narativ , de 60-80 de cuvinte, in care sa portretizezi o personalitate istorica. Foloseste substantive articulate hotarat si nehotarat, in cazurile nominativ si acuzativ.
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
RRRRRRROOOOOOOOGGGGGG
MMMMMUUUULLLLLLLTTTTTTTT
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CosminVC
10
Stefan cel mare e unul din cei mai mari domnitori ai Moldovei.se zice ca putea omori 30 de persoane in acelasi timp.Acesta a deschis multe biserici si manastiri.El a fost fiul lui Alexandru Voda.Desi era un mare luptator,a fost si un crestin ce credea in Dumnezeu

CosminVC: serios
Utilizator anonim: plz
CosminVC: si romanai?
CosminVC: Sobieski, vestitul rege" al Poloniei, ,Jala le-silor", se intoarce suparat si necajit" din pricina unei infrangeri rusinoase, in orgoliul sau, el, care se socotea un razboinic de temut, nu putea suporta gandul de a se retrage invins.
Utilizator anonim: doar sobieski
CosminVC: Ascultand sfatul lingusitorului hatman Po-totki, regele se decide sa porneasca asaltul si sa cucereasca de aceasta data Cetatea Neamtului, in fata oastei lesilor, romanii, desi sunt in numar mic, lupta cu mult eroism. Ei obtin din partea lui Sobieski promisiunea ca vor fi lasati liberi daca predau cetatea.
CosminVC: Regele, desi intr-un moment de furie ia decizia de a-i spanzura pe plaiesi, contrar promisiunii facute, asculta sfatul intelept si cinstit al hatmanului Iablo-novski si recunoaste meritele plaiesilor, curajul cu care acestia si-au indeplinit datoria fata de tara lor
CosminVC: gt
Utilizator anonim: mtumesc
CosminVC: np
Alte întrebări interesante