Limba română, întrebare adresată de StefyMtfk7821, 7 ani în urmă

Alcătuieşte, în 80 - 120 de cuvinte, rezumatul textului Vârstele jocului. Strada Cetății, de Claudiu M. Florian, respectând toate convențiile acestui tip de compunere. ​
Cauati pe net va rog nu pot sa atasez imagine!
Va rog mult dau coroana si 5 stele si inima!!!!.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de razsto23
33

Răspuns:

Textul "Vârstele jocului" de Claudiu M. Florian este despre copilăria și sentimentele sale. Autorul povestește despre cum și-a petrecut copilăria pe Strada Cetății din București și despre diferitele activități în care se distrau copiii.

Pentru autor, Strada Cetății era un loc unde se puteau experimenta distracții și jocuri noi, unde se puteau întâlni prieteni și unde putea să-și petreacă timpul împreună cu ei. Copiii se adunau în grupuri și se distrau prin diferite activități, precum alergatul, jocurile de bătăi, jocurile de șotii și altele.

Pentru autor, Copilăria era o perioadă minunată de joacă și distracție, în care se putea învăța multe lucruri noi. El crede că această experiență a jocurilor i-a influențat să devină un adult mai înțelept și responsabil.

Rezumatul: Textul "Vârstele jocului" de Claudiu M. Florian se referă la copilăria autorului, petrecută pe Strada Cetății din București. Autorul descrie activitățile în care se distrau copiii, precum alergatul, jocurile de bătăi și jocurile de șotii. El crede că această experiență i-a influențat să devină un adult mai înțelept și responsabil. Copilăria este o perioadă importantă pentru că se poate învăța multe lucruri noi și se poate avea o distracție minunată.

Explicație:

Coroana????


andreisimona47: Mulțumesc mult!
ro0k: rezumatul nu trebuie sa aiba introducere
Alte întrebări interesante