Limba română, întrebare adresată de adi122004, 8 ani în urmă

Alcătuiește in fata clasei o prezentare cu tema ,,Freamătul orașului" tu vei formula cate o idee principala iar colegii îți vor solicita amănuntele pe care le consideră relevante. Va roog mult îmi trebuie până mâine.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Marcris
1
Poti sa pornesti de la ideea urmatoare: "Târgul de Crăciun începuse si străzile erau pline de agitatia oamenilor"

Tocmai ma întorceam de la scoala ,încercând să mă strecor prin agitatia ce se napustise peste micul oras . Oameni dornici sa aduca in casa spiritul Crăciunului pe baza produselor ce le aducea in cumparau de la cel mai astepat sezon al anului : Târgul de Craiun".
Incercam sa ma grăbesc să ajung acasă, ca sa pot sa vin si eu la extravagantul targ.
Cum am ajuns acasă, mi-am trantit ghiozdanul pe scaun si am zbughito la târg. Langa fântâna ma astepta mama ,care era in pauza ei de la serviciu.
M-ă luat de mana si am mers impreuna la târg. Acolo vânzători isi expuneau produsele decorandu-si cat mai atrăgător căsuțele de Crăciun. Privirile mele erau în toate părțile ca sa pot prinde cat mai mult din frumusetea târgului.
Aceasta era amplasat in piata mare, acolo unde in mijloc domnea marele brad ,împodobit cu "globuri de aur".
Eu si mama ne-am oprit la o căsuța, unde se vindeau luminile, beteală,minifugurine cu Mos Crăciun,cordelute cu corne de ren Si braduti neobisnuiti de mici. Eram uimit de toate lucrurile de acolo.
Ne-am mai plimbat si pana la urma am luat o figura cu un ren ,pentru sora mea si una cu Mos Crăciun pentru mine ,O cutie de globuri rosii si una de luminite.
Totusi nu a fost atat atât de disractiv .La un moment dat , in toata agitatia orasului eu si mama ne-am pierdut . Mă speriasem ,deoarece nu mai era langa căsuța unde ne oprisem. Dar ne-Am regăsit repede ca un magnet care ne atrăgea.
M-am intors acasa obosit dar cu gândul la Târgul de Crăciun Si toata agitatia de acolo.


Sper că te-am ajutat!!!

adi122004: Mulțumesc pentru ajutor.
Marcris: sper sa iti fie de folos
Alte întrebări interesante