Limba română, întrebare adresată de mariopatrasc07, 8 ani în urmă

Alcatuieste o compunere: Aventura unei pisici ratacite pe o alta planeta!!!REPEDE DAU CORONIȚA SI DALEA!!!!​MINIM 20 DE RANDURI!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de carinadogar18
0

Răspuns:

era o data o pisica de o culoare cenusie. aceasta era de pe planeta marte. ea era ratacita, speriata, si trista. aceasta cauta un loc unde sa se odihneasca. dupa ceva timp de cautat a gasit o cutie. aceasta cutie era de la nasa incercau sa aduca pisica inapoi pe planeta pamant. dupa ce au reusit sa prind pisica au adus-o inapoi pe pamnat.pisica a fost dusa la un adapost de animale, acolo unde a fost ingrijita, hranita si adorata de toate animalele. aceasta pisica acum este fericita intr-un loc mai bun. sfarsit.

Explicație:


paula1708: Sa faci singur data viitoare, Mario!!!
Răspuns de arturmelnic458
0

Răspuns:

intro zi o pisica mergea pe strada si isi cauta de ale gurii.Dupa cateva strazi pline de cateii care au alungato pe pisica de la mancare ea se gandea ca gata aici a ajuns ea in viata era murdara neingrijita si foarte infometata,dar pe langa ea trece o masinia din ea ese un om si o prinde pisica era speriata si astepta tot cel mai rau.Dupa un drum intro cusca mica i sa dat drumul intro camera cu apa si mancare ea a infulecat multa mincare nu mancase de cateva zile.Dupa cateva ore in camera iei intra un om cu o cusca o ia pe ea in cusca si o duce inspre un obiect necunoscut pentru pisica.Acolo omul o lasa si inchide o usa mare de fier, deodata incep sa se auda sunete diferite pisica speriata nu intelegea nimic,peste cateva ore ea vedea planeta Pamant cu o distanta mare dupa un drum lung pisica ajunsese pe o planeta necunoscuta acolo ea se simtea ratacita,dar inca avea mancare si apa trista,dar cu speranta ca acest cosmar se va termina pisica incepe sa se acomodeze la viata pe planeta noua si peste un timp pe planeta aterizeaza inca un obiect cu oameni care o iau pe pisica in brate si o iau inapoi acasa.Tot cosmarul acesta era un experiment a unei rachete noi de la o companie noua insa pisica a primit adepost si hrana pentru toata viata ei.

sper ca te-am ajutat pe undeva pot fi greseli ortografice am scris tot destul de repede.

Explicație:

Alte întrebări interesante