Limba română, întrebare adresată de kisspupic1, 9 ani în urmă

alcatuieste o compunere cu titilul ,,La Tara " PS. locuiesc la tara si vreau sa fie lunga cat o pagina de caiet studentesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
                                                  La tara


     Acolo unde m-am nascut, acolo copilaresc si invat asa cum pot. Poate ca altii ar spune ca nu sunt ca ei, ca sunt o fata simpla si nu am logica unei persoane de la oras, dar mie imi place asa cum sunt.
    As vrea ca orice om sa invete ca si personele de la tara ar trebui sa fie pretuite. Aici imi place e liniste, imi place sa ajut cum pot si cat pot. O schimbare nu vreau fiindca eu cred ca viata mea e perfecta. Nu ma judecati pentru cine sunt si cum ma comport, fiindca sunt om si sunt lafel. Nu se stie ce poate sa-ti ofere viata. Aici am o famile care imi este alaturi, imi place scoala, si fata de orasc, copii de aici sunt mai energe-ti. Noi stim sa ne intelegem, sa ne distram. La tara noi ar trebui sa invatam lucruri importante si chiar asta facem. Este foarte frumos aiic, poti sa-ti creezi o lume numai a ta. Aerul curat iti surade in fata, vantul ce alina orice grija, razele soarelui jucause imi lumineaza fata ca o magie infatisata in sufletul meu plapand. Copilaria mea depinde de locul unede m-am nascut. Sunt copil iar acest lucru nu se v-a schimba niciodata. Privesc in jurul meu si vad ca sunt foarte norocoasa. Tot ce se intampla in jurul meu este fantastic, fiidca fiind un copil simplu, stiu sa apreciez viata, nu sa mi-o distrug. Altii copii de varsta mea de la oras, au niste obiceiuri proaste, incat isi distrug cu mana lor viata. Nimeni nu ma poate schimba, imi palce asa cum sunt, viata mea, familea mea, fiindca eu nu cred in diferente. Daca te nastii om, oriund ete-ai naste, om ramai ca toti ceilalti. Nu ar trebui sa aruncam comnetarii asupra faptului. Intelgerea depinde de noi. Aici m-am obisnuit, fiindc aaici m-am nascut si nunt foarte mandra de acest lucru orice ar fi. Nu incercati sa schimbati oamneii, fiidca timpul scihimba si preschimba, nu va mai chinuiti degeaba. La tara totul este mai frumos, mai pasnic, mai sigur, si mai curat.
       La tara... aici ma simt in largul meu, nu ma schimbati fiidca nu o sa puteti.

kisspupic1: si eu sunt de la comuna
Utilizator anonim: Da tare
Utilizator anonim: Aaaaa
Utilizator anonim: Aaaa, nu-i nimic oricine greseste
Utilizator anonim: Kisspupic1 ,ai vazut ca avem ceva in comun.
kisspupic1: da
Alte întrebări interesante