Limba română, întrebare adresată de andronielenamadalina, 9 ani în urmă

Alcatuieste o compunere cu titli Vestitorul primavarii. Sa nu fie mare ii dau coroana


Utilizator anonim: da trebuie sa fie neaparat visatorul primaverii??
andronielenamadalina: daa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1
Vestitorul primaverii. Este o pasare draguta este neagra,mica,frumoasa,iar numele ei este randunica. Are varfuri ca o furculita si este o randunica frumoasa si gratioasa. Zboara sus pe cerul albastru si ciripitul ei cu glas duios este mirific. Ea are prietene si prieteni si cu ei zboara dea lungul norilor si al soarelui care straluceste pe cerul cristalin. Ea este o iubtoare de rame , dar si de furinci micute. Este o randunica prietenoasa si scumpa.
Răspuns de hurrem4567
1
Este o zi frumoasa de primavara.Soarele luceste pe cer,pasarile canta,aud mii de albine bazaind pe langa copacul inflorit si animalele.. Animalele parca sunt si ele bucuroase de ziua aceasta...Este atat de linistitor.Stau sub nucul din fata casei mele si ma gandesc cum ar fi fost daca eram o pasare.Calatoream pe unde niciun o nu a mai ajuns vreodata,cantam cu cel mai subtire si dragalasa sunet si stateam intr-un copac si imi admiram penele superbe Penele superbe ale vestitorului primaverii...Si ma bucuram de ziua aceasta perfecta de primavara.

Utilizator anonim: Sosise primavara.Fluturii zburdau veseli pe campia abia inflorita.Albinele zburand, isi lu-au polen din florile deabea trezite la viata dupa un gercumplit.
Razele soarelui straluceau pe cerul albastru ca marea,natura se trezise din nou la viata!!!!!!!Ana si Ancuta zburdau vesele pe camp,se jucau cu fluturasi cand deodata se auzi:
-BUNA DIMINEATA!
Ana si Ancuta se seriara foarte tare
-Cine este?spuse Ancuta
-Eu sunt Zana Primaveri!tomai m-am trezit la viata dupa cumpli
Alte întrebări interesante