Limba română, întrebare adresată de ionelatrelea22159, 8 ani în urmă

Alcatuiește o compunere cu titlul,,Împreuna facem ziua bună,, ajutațima va rogggggg​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de houseetiktok4
2

Răspuns:

într-o zi de vara eu și câțiva dintre prieteni mei ne plictiseam pe afara . unul dintre ei ne povestirea ca vinerea care vine v-a fi un concurs pe echipe în ajutarea anumitor nevoiași. noi , când am auzit de aceasta idee chiar am fost de acord cu asta și ne gândeam cum va fi .

trecuse de ora 5 iar toți ne am întors la casele nostre . mama era în bucătărie, pregătea cina .

- bună mama , uite Mihai prietenul meu ne a povestit ca vinerea viitoare v-a fi un concurs în echipe în care vom ajuta nevoiași. pot sa particip și eu ?

- sigur numai ca să îmi apui la ce ora . spune ea

- bine , mersi mult !

ziua de miercuri și de joi a trecut foarte repede , iar eu și prieteni mei suntem în drum spre concurs mai exact în parcul central . acolo vedem o mulțime de copii . un domn înalt și brunet ne spune ca să ne așezăm pe băncuțe din parc . acolo vedem un om care nu poate sa traverseze strada asa ca noi I am sărit în ajutor . totodată am văzut ca sunt multe plastice pe iarba asa ca am luat niște saci și mănuși și ne am apucat de treaba . domnul de acolo se uita la noi și zâmbea.

- bravo copii ați câștigat ! sunteți singuri care și au dat seama de ceea ce trebuie sa facă.

când am auzit asta eu și prieteni mei am sărit în sus de bucurie . domnul se îndreapta spre noi și ne înmânează medaliile .

-multumim foarte mult pentru aceasta experienta ! spunem noi într un cor

-mulțumesc și eu ca a-ți participat . spune el

sfârșit


ionelatrelea22159: Ms foarte mult
houseetiktok4: cu placere :)
Răspuns de miranda44
2

Au fost odată 2 fete care ierau vesele mereu.

Ele locuiau într-un oraș în care toată lumea iera posomorâtă și supărată.Într-o zi fetele s-au gândit să facă ceva ca să nu mai fie lumea deprimată, au făcut prăjituri, au scris un cântec și i-au chemat pe toții ca să se înveselească.Lumea le-a mulțumit că i-au făcut să se simtă bine și că au realizat că fără puțină fericire nu pot trăii.

Sper că te am ajutat!

nu prea am avut inspirație:)


ionelatrelea22159: ms multt
miranda44: cu plăcere
Alte întrebări interesante