Limba română, întrebare adresată de gherasimmarcrla, 8 ani în urmă

ALCĂTUIEȘTE O COMPUNERE CU TITLUL LA ORA DE ARTE ÎN CARE SĂ FOLOSEȘTI CÂT MAI MULTE PRONUME PERSONALE,DAR ȘI DE POLITEȚE​


gherasimmarcrla: pls ;(

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marosanparmi
4

Răspuns:

Azi,la ora de arte eu i-am spus prietenei/prietenului cel/cea mai bun/ă sa ii facem o farsa profesorului de arte.

Farsa era ca atunci cand dumnealui intra in clasa sa ii cada apa in cap.

El/ea mea spus:

-...(aici pui numele tau),e o idee super tare dar si ca Andrei e pârâcios si o sa ii spuna.

-Mă să ca ma ocup eu de el.(am spus eu)

Aveam doua zile sa ne ocupam de plan si sa ne gandim cum sa punem acea găleată fără să ne prindă vreun profesor sau vreun coleg.

Am mers la prietena/prietenul meu acasă sa facem planul deoarece la mine acasă nu puteam deoarece am un frate(Nu trebuie sa fie adevarat,e doar pentru poveste)foarte băgăcios si ne-ar fi pârât la părinții mei.

Mama ei era o mamă foarte tare. Dânsa era tare deoarece ne cumpara toate prostiile de la magazin si nici nu intra peste noi in camera ei/lui unde ne făceam planul Tatăl era la munca pana tarziu deci nu ne deranja. Dansul lucra la niste birouri imobiliare,si era șef acolo,deci avea mult de lucru.

În cele două zile libere pe care le-am avut sa facem planul o zi ne-am distrat pe seama unui vecin de al prietenei/prietenului meu.Dumnealui se opri in mijlocul stazi sa se scarpine pe spate,dar nu a reusit si A inceput sa se scarpine de un copac pana ce a văzut pe cineva trecând pe lângă el si repede s-a dus repede inapoi pe strada,deoarece copacul era in iarba,si pe cand sa fuga pe strada,s-a împiedicat si a cazut fix in rahatel.Dar in a doua zi am lucrat la farsa di eu am lucrat la planul de a scapa de colegul paracios.

Planul pentru farsa era in felul urmator:Atunci când dumnealui intra in clasa va apăsa pe un buton foarte mic care nu se vede,dar care va declanșa apa.Asta era doar o treime din plan.A doua treime era sa ii mituim pe colegi sa nu zică nimic,si am facut-o.Iar a treia treime,dar si cea mai importanta era cum sa scăpăm de copilul paracios.Planul era sa ii dam multă apă deoarece el bea foarte multă apă și la începutul orei cand merge la baie,sa montam totul si gata.

Totul a mers complet planului iar dumnealui a fost tot ud iar eu si prietena/prietenul meu am scapat nepedepsit.


gherasimmarcrla: multumesc mult ;))
Alte întrebări interesante