Limba română, întrebare adresată de ciobanicarares, 8 ani în urmă

Alcatuieste o compunere cu titlul 'o clatorie in timp' in care sa folosesti urmatoarele adverbe:suficient,niciodata, Lincoln,tarziu,poate


Răspunsuri la întrebare

Răspuns de NanaseHaru
2

O călătorie in timp

Intr-o dimineața când m-am trezit am realizat ca dormitorul meu era diferit. Nu aveam televizorul, nu aveam calculatorul.

Când am mers afara am auzit oameni care strigau in gura mare cât de minunat este LINCOLN. Era ciudat. Uitându-mă la străzile orașului vedeam cum oamenii erau îmbrăcați ciudat și aveau un accent ciudat. Când am văzut oameni in căruțe și alții in Caleașcă a fost SUFiCIENT pentru a știi ca nu sunt in era mea. M-am plimbat pe străzile într-un fel cunoscute. M-ai TARZIU am intrat într-o cârciuma. Oamenii de acolo se certau într-una. Una dintre halbe care erau aruncate a aterizat in capul meu și eu îmi pierd cunoștința.

Ma trezesc in patul meu, in camera mea. Totul era la locul lui. M-am gândit și mi-am dat seama ca a fișat doar un vis. Cel puțin așa credeam dar când m-am dus la oglinda am văzut o cicrattice unde am fost lovită. POATE nu a fost doar un vis. Poate a fost real. NICIODATĂ nu am aflat dacă a fost doar un vis.

Alte întrebări interesante