Limba română, întrebare adresată de evanicoleta, 8 ani în urmă

alcătuiește o compunere cu titlul prietenul meu​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kowalskilorenamaria
1
Nu pot sa-mi imaginez viata fara prieteni. Ei sunt una dintre cele mai importante aspecte ale vietii. Avem nevoie de ei ca sa le impartasim atat bucuriile cat si supararile noastre. Este bine sa stim lucrul acesta si sa invatam din timp sa ii apreciem si sa-i tinem aproape de noi.
Pentru mine Andreea este cea mai buna prietena a mea.Ea are 13 ani si ochi caprui parul este un blond luminos cu suvite satene . Este o fire prietenoasa,blanda si foarte amuzanta.II place sa deseneze si sa cante la chitara . Andreei ii place sa faca diverse impletituri la par. II mai place sa calatoareasca la rudele ei de la sat. Este o iubitoare de animale,placandu-i hamsterii,caii,cateii,pisicile,broastele testoare si iepurasii. Ea se imbraca elegant dar simplu. Timpul liber imi petrec timpul numai cu ea . Aproape zilnic ne intalnim in parcul de langa gradinita din apropierea casei mele pentru a putea sa invatam impreuna si pentru a ne imprietenii si cu alti copii. Cand suntem impreuna timpul trece repede si de abea asteptam ziua de maine pentru a ne putea vedea din nou sa ne jucam , sa invatam lucruri noi si interesante.
Răspuns de Andreea075657
1

Răspuns:

Prietenul meu

Prietenul meu este foarte amabil,onest.

Cateodata ne certam din lucruri mici,dar nu stam prea mult suparati unul pe celalalt.

Nu cred ca mai exista altul ca el.Este singurul meu prieten adevarat care ma sustine si ma intelege de fiecare data cand am vreo problema. Il pretuiesc pentru ca este cel mai bun prieten.

Succes!!!!

Alte întrebări interesante