Limba română, întrebare adresată de amaliabanatan1, 8 ani în urmă

Alcatuieste o compunere cu titlul vacanță de primăvară​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandrablasciuc
4

Răspuns:

VACANȚA DE PRIMĂVARĂ

Era o zi frumoasă de primăvară. Boboceii începeau să iasă la iveală în pomi. Veni vacanța de primăvară iar eu cu familia mea încă nu ne-am fost decis unde sa mergem.

După ce a trecut prima zi tatei îi venise idea de a merge pe muntele Rarău pentru a vedea Pietrele Doamnei. Eu cu mama și cu sora( sau frate) am fost de acord. A doua zi ne-am trezit mai de dimineață pentru a ne pregăti să ne pornim mai repede. Cum am ajuns am intrat într-o pădure mare și apoi am început să urcăm muntele, a fost destul de dificil dar totuși frumos. Cum am ajuns în vârf era un platou ( adică era destul de drept pe vârful muntelui) și ne-am așezat pe jos admirând pietrele doamnei ( două stânci foarte mari care pe una se află o cruce). A fost așa de minunat încât nici nu vroiam sa plecăm de acolo. Dar până la urmă am coborât încetul cu încetul și am ajuns jos. A fost o vacanță uimitoare.

Răspuns de sarumina2000
5

Vacanta de primăvară

A sosit vacanta de primăvară. În același timp și Pastele . În prima zi de Paște eu împreună cu familia mea am ciocnit ouăle roșii, am mâncat cozonac. A doua zi de Paște ma-m întâlnit cu prietena mea Cristina pentru a ne ajuta cu mingea, sa sărim peste obstacole și sa ne dam cu rolele în Valea bisericii. A treia zi de Paște eu ma-m întâlnit cu colegii mei de clasa sa mergem sa facem picnic . Întâlnindu-ne acolo am făcut poze am mâncat ce ne-am adus fiecare . Așa s-a încheiat Vacanta de Paște. SPER CA TE-AM AJUTAT ȘI CA TE-A PLĂCUT!!

Alte întrebări interesante