Limba română, întrebare adresată de betynanu, 9 ani în urmă

Alcatuieste o compunere de 10-15 randuri in care sa descrii un tablou de primavara...Va rog daca puteati sa ma ajutati repede :)))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Elena2004444
64
Primavara este un anotimp plin de caldura,fericire,bucurie si o mireasma imbietoare. Florile primaveri sunt multicolore cu miros superb.Acest anotimp este magic.Magia pluteste peste tot,copaci cu florile roz si alb impodobesc,copacul cu magia primaveri.Pasarelele se intorc din tarile calde pentru a canta cantecele mult asteptate de noi.Lacul cristalin si limpede curge cu u sunet surprinzator.Micile caprioare zburda pe campiile verzi.O zi de primavara este ca o poveste traita intr-o singura zi.

Elena2004444: Îţi place
betynanu: da dar e cam scurta..trebuiesc 15 randuri de caiet mare
Răspuns de LittleDolly
19
Iata ca a sosit primavara.Asta am inteles-o dupa corul pasarelelor care ingina un cintec melodios si dupa soarele ce ne scalda in razele lui ademenitoare.Totul in jur pare un paradis: iarba a incepu sa prinda la viata, copacii au inceput sa-si scoata la iveala primii mugurasi, iar copiii au in piepturi martisoare care mai de care frumose.Natura reinvie, si o data cu ea , se trezesc din visul frumos animalele somnoroase.
 Imi place aceasta atmosfera, natura pare un rai!

betynanu: e scurta...trebuie de 15 randuri de caiet mare
LittleDolly: Combinind compunerea mea cu a persoanei de mai sus exact iese o foaie de caiet, desigur ca va trebui sa mai depui ceva munca, insa oricum, ar fi fost normal sa multumesti, cit de cit am pierdut timpul cu tine...
betynanu: mersi dar am cerut o compunere nu jumatete si plus ca nu am avut timp de gandit o compunere pt ca am alte teme mai importante si de invatat dar
Alte întrebări interesante