Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Alcatuieste o compunere de 10 randuri cu titlul "O zi obisnuita", in care sa folosesti cel putin 5 verbe la modul INDICATIV. 50 puncte, coroana, multumesc si stelute. Mersi mult daca ma ajuti !!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aurelcraciun59
7
            Viata mea de elev îmi ofera datorita grijii parintilor aproape toate zilele ca obisnuite. O zi obisnuita îmi aduce mai multa siguranta si mai putine neplaceri.
            Astfel dintr-o zi obisnuita voi remarca , momentele cand ma trezii dimineata la aceeasi ora , ma pregatii sa plec la scoala unde o sa fac lucrurile obisnuite .Apoi încarcat de cunostinte noi o sa ajung acasa ,am sa mananc ,voi face o pauza de cateva ore urmand sa îmi fac temele.La terminarea temelor ma întreb întotdeauna daca voi fi facut bine toate temele. Seara dupa ce parintii venira de la munca acasa si dupa ce cinaseram  staturam la discutii despre ce facusesi  la scoala. 
              Urmeaza odihna binemeritata de toata familia .
                 


Utilizator anonim: MERSI MULT AUREL!!
aurelcraciun59: cp!
Răspuns de Utilizator anonim
2
O zi obisnuita

Ma trezesc de dimineata,ca prin vis,cu: "Haide,trezirea,la scoala!!!". Ma ridic,ma duc la baie,si dupa aceea la masa.Mananc,ma spal pe dinti.Merg alene,cu o oboseala istovitoare pe genunchi.Ma imbrac imediat cu ce gasesc,geanta si ea este pregatita in graba cu cartile indoite,si fuga la scoala!!!
La scoala,urc scarile si in clasa...este prapad.Test la romana! Nu am invatat nimic.Dupa papara asta,urmeaza ascultare la fizica.Oh,ce bine,am stiut,am scapat! La matematica,formulele vin ca o avalansa.Temele la fel si ele,cuuurg si iar cuuurg.
In sfarsit,ajung acasa si le arat nota cu o tristete pe fata de la test.Ma bucur ca nu am fost certata,dar am fost avertizata.Ma apuc sa mananc repede,si ma apuc de teme.Pe caiet vad numai greseli.Le corectez si vine seara!
Mananc din nou,si ma culc!Asa trece mereu o saptamana normala!
Alte întrebări interesante