Limba română, întrebare adresată de Criss545, 8 ani în urmă

Alcătuiește o compunere de 10 rânduri cum ai dori sa fie scoala peste 7 ani. va rog repede dau 50 de puncte și coroana va rog repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rebeca2814
1

Răspuns:

7 ani deși este un timp prea scurt pentru a putea face schimbări majore, mi-ar plăcea ca toate școlile din tara mea sa aibă minimul de condiții pentru un învățământ optim.As vrea ca școlile sa fie dotate cu aparate tehnice pt ca fiecare materie sa fie o placere sa fie studiate.De exemplu la toate materiile sa fie cate un laborator dotat cu tot ce este necesar.Ar fi grozav sa putem face și experimente pe baza lucrurilor învățate, asa am putea înțelege mai ușor de ce se întâmplă unele lucruri.

As mai dori ca toți copiii indiferent din ce zona învăța sa aibă acces la

internet,la manuale și tot ce este nevoie ca studiul sa fie ușor și atrăgător. Asta as dori eu sa se schimbe în școală în următorii ani.


Criss545: Multumesc mult!
Rebeca2814: cu plăcere ma bucur ca îți place
Răspuns de rbk8
1

SCOALA PESTE 7 ANI

Școala peste 7 ani nu va fi la fel ca acum. Sper ca va avea copii ascultatori și dornici de a învăța. Cat despre cărți și manuale as vrea sa fie mai colorate dar și cu lecții complete. Profesorii as vrea sa fie mai înțelegători iar scoala as dori sa fie mai curata poate chiar cu unii pereți pictați frumos de elevii mai mari.

Explicație:

sper ca te-am ajutat atât am reușit sa scriu


Criss545: Multumesc mult!
rbk8: cu plăcere!
Criss545: Scuze ca nu ți-am dat coroana.
Criss545: :(
rbk8: nu-i nimic. oricum cealaltă fata a scris mai mult ;)
Alte întrebări interesante