Limba română, întrebare adresată de hucibogdan03, 8 ani în urmă

Alcatuieste o compunere de 100-150 de cuvinte cu O calatorie in padure in care sa folosești cel putin trei adverbe de timp,trei adverbe de mod si trei adverbe de loc.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
23

intr-o zi frumoasa de primavara eu si familia mea ne-am gandit iarasi sa facem o mica calatorie in padure, care era foarte aproape de casa noastra. Asa ca zis si facut, am inpachetat mancarea si bautura, si am plecat cu familia mea la padure. Abia ajunsi acolo ne-am gândit sa ne instalam cortul pt diseara.

Totul era frumos, puteai mirosi aerul curat al naturi, iar copaci erau atât de mari si de verzi.

Tatal meu a pregatit gratarul si bauturile pt a manca curând in aer liber. Eu si familia mea ne-am pus sa mancam. Dupa asta ne-am dus sa exploram macar o data padurea. Am intrat in padure si brusc am simtit un miros atât de curat si de incantator, am avut norocul sa vedem si cateva animale care traiau acolo, cum ar fi Vulpea, iepuri si cateva insecte care zburau pe deasupra noastra.

Apoi sa inserat iar noi ne-am intors inapoi la cort, si ne-am pus sa dormim. Dimineata am inpachetat lucrurile, ne-am urcat in masina si am pornit spre casa agale ( incet ). . A fost cea mai frumoasa expeditie petrecuta cu familia mea

adverbe de timp : iarasi, diseara, curând.

adverbe de loc : aproape, acolo, deasupra

adverbe de mod : Asa, Abia, cum si agale

SPER CA TE-AM AJUTAT

Alte întrebări interesante