Limba română, întrebare adresată de SearanChan, 8 ani în urmă

Alcatuieste o compunere de 15-20 de randuri in care sa descrii animalul tau preferat. (Animalul meu preferat fiind pisica)

P.S: Randurile compunerii trebuie sa fie cat cele de la caietele acelea mari! >. <

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de miculxunicornxale
15
Animalul meu preferat

Animalul meu preferat este pisica. Mie îmi plac pisicile deoarece sunt pufoase, jucăuşe şi inteligente! Dacă aş avea una aş numi-o Pufuleț. Pufuleț ar fi un pui de pisică persană, ar avea blană albă, cun un pic de negru la botic, ar avea ochii albaştri şi blana ei ar fi extrem de pufoasă! Pisicile sunt de talie mică, sunt liniştite, sunt experte la vânat, au auzul extrem de dezvoltat, văd foarte bine pe întuneric şi aleargă foarte repede! Ele au fost considerate zeități în Egiptul Antic! Chiar dacă toți spun că câinii sunt mai deştepți şi mai cuminți decât pisicile, eu tot prefer pisicile!
Răspuns de rodicajurescu
12
                                                   Titi

           Cine n-ar iubi o pisica pe care o cheama Titi si are blanita gri ?
           Cand ma intorc de la scoala, Titi ma asteapta in prag. Stie ca e vremea sa vin acasa si asteapta momentul in care primeste un pupic pe capusorul ei dragalas si mustacios.  Apoi o servesc cu bobitele ei preferate! E tare incantata ca asteptarea a luat sfarsit si recompensa e pe masura. Isi ciuleste urechiusele negricioase si isi vara boticul roz in bolul cu bobite. 
           Titi are niste ochisori vioi si neastamparati. Intotdeauna ma priveste ghidus dar cu nesfarsita duiosie, asteptand mangaieri si pupici.                                 Toarce-ntruna din caierul ei nevazut si nesfarsit, si sta cuminte langa mine pana imi fac temele. Stie ca dupa teme, urmeaza joaca: Titi salta si se zbenguie, alearga in cerc in jurul cozii sau alearga dupa mine prin curte.
           Cine n-ar iubi-o pe pisica Titi?
Alte întrebări interesante