Limba română, întrebare adresată de lucipascu, 9 ani în urmă

Alcatuieste o compunere de 15-20 randuri in care sa povestiti o intamplare urmarind reperele:prezentarea intamplarii,locul si timpul,cine a participat si ce invatatura ati tras dupa aceasta experienta.


Cat mai repede posibil


cipriciprian110: De cate randuri o vrei ?
cipriciprian110: Aaa scz
cipriciprian110: Nu am citit toata cerinta
cipriciprian110: :))))))))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cipriciprian110
2
                           O intamplare hazlie 
 Astazi este o zi mare : Voi merge cu tata si cativa prieteni de ai lui la pescuit .  Tata era foarte entuziasmat deoarece vroia sa stiu cat mai multe despre tainele pescuitului . 
 Pregatirile erau gata : Am luat cu noi 3 undite , momeala pt.pesti ,  apa si o mica gustarica.
 Ajunsi acolo , toti ne-am asezat si am inceput sa pescuim . Dupa 6-7 ore chra eram obosit si plictisit , ca nu am prins niciun peste . Eu imi doream sa prind un crap imens . spunandu-i tatalui ca ma plictisisem . Acesta imi spusese : 
 - Fiule , a fi navigator inseamna sa stii sa te descurci in orice si sa lasi oboseala si plictiseala de o parte . Azi-dimineata imi spusesei ca vrei sa devii un navigator perspicace . Ce-i cu tine?
 Atunci , rusinat ma asez inapoi si astept sa treaca timpul . Vazand ca se face seara tata si cu prietenul sau incepu sa faca un foc de tabara cu bezele si frigarui . Aceasta parte  din calatorie a fost preferata mea . Dupa inca 3-4 pierdute in sfarsit se apropia un peste de undita mea. 
 Am fost f.bucuros si am spus ca nu voi uita niciodata aceasta intamplare.
  Din aceasta intamplare , mi-am dat seama ca nu e bine sa fii plictisit si sa cauti ceva care sa te invesealeasca deoarece asa fac navigatoriii adevarati ! 
  Sper ca te-am ajutat !

lucipascu: Acum o sa imi ia ceva sa o transcriu,dar ms.
cipriciprian110: Da , cam asa , npc
cipriciprian110: Asculta daca nu se incadreaza in 15-290 randuri scrie labartat
cipriciprian110: :)))))))
lucipascu: Incerc
Alte întrebări interesante