Limba română, întrebare adresată de casiaflorina, 9 ani în urmă

Alcătuiește o compunere de 150-200 de cuvinte și-n care sa descrii o zi însorită de vara!!va rog , urgent!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
Este vara. Mingea de foc arde cu putere trimitand calduroasele raze de soare. El sta parca atârnat pe bolta cereasca de-o culoare de un albastru nemaivazut pana acum de mine. Mici pasarii zboara pe el ca sagetile ducandu-se in inaltul cerului iar apoi dandu-si brutal drumul jos iar, la o distanta mica de sol isi deschid la fel de puternic aripile nefacand contact cu pamantul. Verdele castiga lupta in cele din urma, acoperind aproximativ totul de la un verde smarald pana la unul broto.
. Livada este plina de copacii si florii de toate felurile. Copacii au diverse marimi, de la mic la mare. Cel mai mic e de marines bratului meu iar, cel mai mare are peste douazeci de metri inaltime. Toti copacii din gradina sunt väratici asa ca sunt pline cu fructe gustoase de roate felurile. M-am urcat in cel mai batran si mai inalt copac pe care l-am zarit la intrarea din livada pentru a admira cerul. Vreau sa fiu o pasare. Vreau sa zbor in inaltul cerului si sa caut Imparatia Norilor de care imi spunea mama cand eram mic dar, acum este imposibil. Cobor jos us or ducandu-ma la palcul de flori de sub trunchiul into copac si admirandu-le. Nu am vrut sa le rup chiar daca asta doream sa fac ca sa le duc bunici mele. Nu acceptam gandul de a le face sa sufere asa ca doar le admiram frumusetea si le-am facut o poza pentru a-mi aduce aminte de ele. Dupa ce am iesit de livada m-am intors acasa data papuci, deaorece i-am prapadit pe undeva pe manga copacii cans am vrut sa cobor. Mergand descult pe asfaltul fierbinte simteam caldura pe care o emana. Intr-o mana time am strand aparatul de poze pentru ca nu cumva sa-l pierd ca pe papuci. In cealalta imi tineam palaria , ma simteam secat de putere.
. Ajugand acasa i-am aratat mamei fotografiile facute si i-am povestit despre toate frumusetiile pe care le-am intalnit azi.

Utilizator anonim: Sper ca te-am ajutat ^^
casiaflorina: Mzz, te iub❤❤
Utilizator anonim: Npk Scuza-mi greselile! Daca nu intelegi ceva nu ezita sa intrebi.
Utilizator anonim: Merci pentru corona! ♡. ^▽^
Utilizator anonim: *coroana
casiaflorina: Npk♡♡♡
Alte întrebări interesante