Limba română, întrebare adresată de TheBestMathematic, 9 ani în urmă

Alcatuieste o compunere de 20-25 de randuri in care sa-ti exprimi opinia in legatura cu impodobirea bradului de Craciun.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antonyageorgyan
3
Opinia mea despre impodobirea bradului de Craciun este una frumoasa deoarece toata familia canta colinde si toti pun globulete , beteala si luminite in brad , iar bradul straluceste frumos si ne uble inimile de bucurie. Sper ca team ajutat
Răspuns de bologav01
1
Cred ca un eveniment mult adorat de multi dintre copii si maturi este împodobirea bradului de Craciun. Si mie la fel îmi pare ca este asa. Fiindca in acest moment se strîng parintii , prietenii si ce apropiati la un loc. Si toti sun nerabdatori sa-si puna pe brad jucaria sa preferata si de aceea se formeaza un mare cerc de nerabdari , bucurii si toate cele bune. Prima opinie a mea este ceea ca e bine cind se strîng cei apropiati, chiar si maturii împodobesc bradul de craciun. Cidn impreuna cu parintii , copiii fac diferiti fulgi din hîrtie , care dupa parerea lor sunt cei mai frumosi. Opinia mea initiala este ca e bine ca oamenii au fost asa de creativi si au inventat aceasta traditie.
Alte întrebări interesante