Limba română, întrebare adresată de dumitrascuanamaria17, 8 ani în urmă

alcătuiește o compunere de 20 de rânduri în care să folosești 6 substantive, 4 verbe, 4 adjective si 3 pronume. pune un titlu potrivit ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de jesaymateitiktok
1

Răspuns:

Primăvara

A venit primăvara, anotmpul meu preferat

Copii se bucură că a venit căldura, păsările călătoare se întorc la cuiburi, Maxi și Ștefan se joacă în grădină unul din ei vine cu o propunere de a culge flori pentru mamele lor, băieții în timp ce culegeau au văzut un fluture cu care sau împrietenit acel fluture a venit să îi ajute pentru a face buchete frumoase.

După ce au terminat au plecat fiecare ca să le ducă mamelor

Explicație:

Îmi poți da coroană?

Răspuns de adreibrawl
3

Primăvara

Primăvara este anotimpul meu preferat. Soarele, cu ale sale raze, încălzeşte pământul şi al nostru suflet. Primăvara a alungat gândurile friguroase ale tuturor vieţuitoarelor, iar pe ale sale le-a transformat în speranţă. Acum, ciocârlia se întoarce din ţările calde pe meleagurile noastre şi ne încântă cu al său glas suav. Natura, cu a sa mantie verde, emană prospeţime şi culoare. Grija sa este să trezească la viaţă fiecare firişor de iarbă şi să înmugurească fiecare copac. A noastră, a oamenilor, este să ne apucăm de muncile câmpului pentru a ne asigura de rodul său. De pe o floare, răsărită de nicăieri, un fluture zglobiu îşi etalează cu mândrie aripile sale frumos colorate. Din curtea casei noastre, se poate observa lunca veselă şi coloritul său viu. De sus, văzduhul cu al său albastru pur, lipsit de orice nor, zâmbeşte blând şi aduce linişte în inima mea.

Explicatie:

Sper ca ți va fi de folos! :D

Alte întrebări interesante