Limba română, întrebare adresată de mitzy98, 9 ani în urmă

Alcatuieste o compunere,de 200-250 de cuvinte,cu titlul Pe taramuri necunoscute,in care sa descrii un loc minunat de pe o alta planeta.


raulmarian2505: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhahhahahahhahahahakhkakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eduardbaican
12
Pe tarimuri necunoscute,pe planeta CUCU-BAU. Este mereu pace pasarile vorbesc au si ele serviciu ca si noi oamnenii au masa au casa.Dar animalele la fel cinta sunt chear si profesori. Cloarea la cer e roz,floriile sunt violente cu albastru si cu galben,pasarile sunt turkuaz,pe copaci cresc ciocolate.Cind ploua din flori iese fluturi .Cerul e un muzicant si invata pasarile sa cinte frumos.In  diferite riuri sunt diferite comori.Iar sunt si zine care pre zic viitorul,si sunt zine frumoase care daca te vad ca inveti iti dau cite o carte .Soarele pe deo alta parte  lumineaza atit de tare incit diamantele din riuri stalucesc.Odata nu tare de mult un om de pe planeta Pamint a ajuns acolo si cind a vazut ce minunatii sunt . A inceput sa faca selfie cu tot ce vedea.Vazind asta  zinele sa infuriat si a inceput sa arunge cu miere de albine .Atunci omul a inpetritpe loc.sI nu amai putu spune noua generatiei nostre ce a vazut .Poate ca si in ziua de azi exista aceasta palneta ramiine un mister pentru toti care doresc sa stie cit mai multe  rdespre ea.Dar legenda spune ca doar cei care cred in basme va ajunge cu adevarat acolo. 

eduardbaican: 210cuvinte daca nu ma insel .:(
mitzy98: Oricum nu sta profesoara sa numere toate cuvintele.Daca nu mai adaug eu ceva acolo.Oricum e un subiect de olimpiada asta este doar pentru inspiratie.Mersi oricum :)
mitzy98: Apropo macar m-ai facut sa rad.:)
eduardbaican: cu placere orcind la dispozitie mai ales la romana
eduardbaican: :D
Alte întrebări interesante