Limba română, întrebare adresată de mirabela543, 8 ani în urmă

Alcătuiește o compunere,de aproximativ 150 de cuvinte,în care să prezinți o întâmplare fericită din viața ta,incluzând și descrierea prietenului/prietenei care ți_fost alcătuit.Vei avea în vedere:_utilizarea narațiunii;_descrierea de tip portret;_respectarea regulilor de redactare,de ortografie și de punctuație;_încadrarea în limita de cuvinte.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Valdanet
6

Alcătuiește o compunere, în care să prezinți o întâmplare fericită din viața ta, incluzând și descrierea prietenei care ți-a fost alături.

Anul trecut, ziua mea de naștere am sărbătorit-o acasă, unde a fost prezentă și prietena mea Anais, care s-a bucurat de fericirea mea când am primit cadou de la părinți un nou telefon mobil. Amândouă am sărit în sus de bucurie când l-am văzut.

Dacă ar fi să-i fac portretul, aș descrie-o pe Anais ca fiind o fată subțirică, nu prea înaltă, brunețică, iar când zâmbește are gropițe în obraji. Ea are părul negru până la umeri, sprincene bine arcuite, ochii mari, negri, gene lungi, fața ovală cu pielea roz, iar nasul este mic și puțin cârn.

Anais este o fată zglobie, dar melancolică și învață bine la scoală, însă dacă cineva îi vorbește urât ea începe imediat să plângă.

De ziua mea, eu am avut grijă ca să nu o supere nimeni și am fost foarte fericită că totul a fost bine.

Succes!


mirabela543: Mulțumesc.
Valdanet: Cu plăcere! ⚘
Alte întrebări interesante