Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Alcatuieste o compunere de aproximativ o pagina in care sa prezinti o intamaplare petrecutala munte, in timpul vacantei de vara.dau coroana...​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bianca098764
1

Răspuns:

La munte.

Astazi eu si familia mea mergem la munte . Partea trista este ca masina noastra e stricata si vom merge cu trenul pana la munte . Facem 4 ore pana la munte . Va garantez ca eu o sa dorm tot drumul . .... [Dupa 4 ore ] . Am ajuns la munte acum mergem la cabana sa despachetam si dupa sa mergem in zona de camping . Este ora 8 seara , iar noi acum suntem la zona de campat . Maine de dimineata vom merge la telecabine , dar inainte de asta vom merge sa mancam.... [Dimineata ]... Am ajuns la telecabine . Este o coada foarte mare asa ca avem ceva timp de asteptat . Intre timp parintii mei au decis sa ne cumparam un cort si sa dormim la aer liber . Sa speram ca nu ne intalnim cu ursii . Glumeam. Tata deja s.a ocupat de acest lucru . Pacat este nu este iarna .. Daca era iarna parintii ma lasau sa ma duc la ski , dar din pacate este vara .. si nu am cum sa fac ski .

Explicație:

Sper ca te.am ajutat succes la scoala ! ( nu stiu exact daca are o pagina . daca nu are mai poti adauga tu cum e la ski ) Inca o data succes la scoala !


Utilizator anonim: msss
Alte întrebări interesante