Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Alcatuieste o compunere de cel mult 2 pagini in care sa descrii o iarna mai putin prietenoasa
PS.sa aiba aproape 2 pagini​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denibudeanu2009
4
Iarna neprietenoasa ( titlu

Cred ca cu toții adoram vacanța de iarna , Crăciunul și toate aceste festivități superbe , dar anul acesta nu a fost la fel ....
Totul a început pe la jumătatea lui noiebrie , începuse sa ningă , cu toții eram Fericiți , si începu sa ningă încet , apoi mai tare , mai tare și mai tare , pana când doamna învățătoare / diriginta se gândi ca dacă suntem cuminți , ne va da o săptămâna de vacanța , pentru a ne bucura de miracolul zăpezii , așa a și făcut , vpana atunci ninsese încontinuu , asa ca in mini vacanța noastra toți eram Fericiți ca ne putem juca cu zăpada , ca ne putem da cu sania , ca ne putem bulgarii .
Pe la jumătatea din săptămâna de vacanța incepu sa ningă foarte tare, zăpada avea cam 1 metru , era prea mult , așa ca școlile s-au închis , noi copii eram Fericiți , credeam ca toată chestia asta va dura cam 2-3 săptămâni dar nu a fost așa.
Noi ne tot jucam , ne tot jucam pana când când cu cam o săptămâna înainte de Crăciun , Ninsese cu o putere foarte mare in noapte , dimineața când m am trezit , am văzut ca totul era alb , nu mai exista mașina in curte , și totul era acoperit de zăpada , pe geam puteam vedea doar de la etaj , fiindcă jos , era totul acoperit de zăpada , nu mai aveam curent o săptămâna întreaga , pana când , in ajunul Crăciunului când toți eram cu lumânări in case , zgribuliti de frig ,luminile revenira și era acea atmosfera de Crăciun !
Dimineața , văzusem ca zăpada se mai topise și era la o înălțime normala , eram cu toții atât de Fericiți , și mama a spus :
-Asta e un miracol de Crăciun !
Așa a și fost , iarna revenise la normal ,am mers la școala și totul a fost bine !


Succes , sper ca te am ajutat ❗️
Sper ca nu am făcut prea lung /scurt
Dar te rog , nu multă lume ți ar da texte de 2 pagini pentru 5 puncte , pune mai multe data viitoare ! Coroana?

Utilizator anonim: Ms,dar trebuie ceva mai multa descriere
Alte întrebări interesante