Limba română, întrebare adresată de Edy21072009, 8 ani în urmă

Alcătuiește o compunere de maxim 12 rânduri despreo întâmplare din vacanța de Paște.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mememmememe
2

Intr-o dimineata senina de primavara,m am trezit si m am repezit in ideea de a ciocni oua cu familia.Nu pot minti,eram de asemenea si entuziasmat deoarece stim cu totii delicatetele care ne asteapta pe masa de Paște.

Anul acesta am decis sa facem masa de Paște în curte,pentru a ne bucura macar de putina natura,privin circumsantele in care nu avem voie sa iesim din casa.

Si cum ma grabeam sa ajung la masa,am observat ca ceva nu era in regula.Nimeni nu era acolo si mancarea,ouale de Paște nu erau.Am ramas intr-adevar socat,si m am dus sa ii caut pe ceilalti ,sa vad ce s a intamplat.Spre mirarea mea,am vazut ca in timp ce parinti dormeau,pisica mea,a devastat toata mancarea si a infulecat-o pe toata singura.In acel moment,mi am dat seama ca s ar alege praful din ziua asta daca nu faceam ceva,si mama,care daca va afla,va fi extrem de trista pentru ca a muncit degeaba.

M am decis sa ma apuc sa fac eu mancare de Paște ,pentru toti membrii familiei .Nu am vrut ca aceasta zi frumoasa sa ne o strice un simplu incident.Așadar,am facut mancare din belsug si am petrecut ziua exact cum era menita sa fie.

Sfârșit

Sper ca ti am fost de ajutor!Succes in continuare!

Alte întrebări interesante