Limba română, întrebare adresată de biancaopris13ozirwm, 8 ani în urmă

Alcătuieste o compunere de o pagina cu titlul ce inseamna prietenia pentru mine si prietenul meu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de beautifulseason
3
Prietenia este unul dintre cele mai de pret lucruri pe care le poti avea intr-o viata. Pentru ca este la mare pret prietenia, trebuie sa intelegem si de ce acest lucru. Pentru ca prietenia este un dar mai mare decat orice altceva, ea cantareste foarte mult in balanta bogatiilor vietii. Prietenia inseamna, iubire, incredere si comunicare. Prietenia este cea care iti ofera siguranta in viata. Relația de prietenie se bazează pe încrederea reciprocă. Un prieten adevarat este necesar oricarui dintre noi, indiferent cat de siguri si stapani ne-am considera. Sunt momente in viata care nu se pot trai la fel de intens si pe care nu poti sa le treci la fel de usor fara un prieten adevarat langa tine. Un lucru frumos este si mai frumos daca ai un prieten cu care sa-l imparti, asa cum un lucru urat, devine mai usor de trecut daca ai un prieten caruia sa te confesezi.

Da, teoria unui prieten adevarat este destul de simpla si multi se inghesuie sa se numeasca prieteni adevarati, dar oare chiar sunt?

Un prieten adevarat este cel care intelege chiar si atunci cand tu nu ii spui mare lucru, ce se intampla cu viata ta, este cel care iti stie cele mai adanci secrete si este cel caruia ii pasa cu adevarat de tine pentru ca el este alaturi de tine si la succese si la esecuri. Un prieten adevarat te accepta asa cum esti si este mereu in preajma ta pregatit sa-ti arate respect si incredere. Un prieten adevarat este acela care te simte cand nu esti in apele tale, stie cand ai nevoie de el chiar daca nu il chemi, el vine sa-ti fie in preajma, sa te ajute poate doar cu prezenta lui. Un prieten este ca un inger pazitor.





Alte întrebări interesante