Limba română, întrebare adresată de dulcikanarcisa, 9 ani în urmă

Alcătuieşte o compunere în care să argumentezi că fragmentul Amintiri dintr-o călătorie este o descriere literală ( 15-20 rânduri )
Fragmentul începe de la ,, În zori , a doua zi, apucaram Văraticului. ----- până la ,, După ce ne opriram puțin la o colibă părăsită, cumpănirăm în valea Cracăului .
Sper că mă puteți ajuta ..... Mulțumesc !!!


borozancristin: serios!!!sa nu poti povesti despre o calatorie in care ai fost

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de borozancristin
3
În zori de zi am plecat cu familia de la han , a doua zi ajunsesem la gară, apucaram trenul Văraticului.Aveam mult de mers până la munte,dar merita acest timp obositor.După ce ne opriram puțin la o colibă părăsită sa luăm prinzul si sa ne odihnim,mama iși aminti ca in apropriere era o piață publică,așa că am pornit să  cumpănirăm în valea Cracăului cele necesare și de mîncare .
Textul literar prezinta fapte,intimplari,personaje,aspecte din natura,idei si ganduri originale,trezind cititorului emotii si sentimente prin limbaju artistic  si al imaginatiei

dulcikanarcisa: Să argumentez ca este o descriere literala
borozancristin: bn stai
borozancristin: Textul literar prezinta fapte,intimplari,personaje,aspecte din natura,idei si ganduri originale,trezind cititorului emotii si sentimente prin limbaju artistic si al imaginatie
dulcikanarcisa: Mersii da asa scurta !!???
borozancristin: mda
borozancristin: daca vreai so marestipoti folosi cuvintele și atunci,si am mers noi mult,eram obositi si infometați..
Alte întrebări interesante