Limba română, întrebare adresată de octaviandimian, 8 ani în urmă

alcătuiește o compunere în care sa folosesti următoarele cuvinte : bâldâbâc, zdang, trosc, gagâet, pleosc, zdup, hâc, miau(pisică) , fâș, teliap-teliap, cranț, bum,poc, țac-pac, tic-tac, ham( câine) , bârh​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alessiadenisa10
1

Iasmina și pisica nazdravana

Într-o zi de iarna Iasmina și prietenele ei plecau la școală. Ce nu știa nimeni e ca,Carina cea mai buna prietena a lui Iasmina și-a pus în ghiozdan pisică ei de 2 luni.

Ajunseră la școală și începuse prima ora. Prima ora iar din ghiozdan se auzi cranț cranț. Dintr-o data se auzi un pleosc, ghiozdanul sa rupt. Carina nu a scos nici un sunet deoarece doamna Petosa, profesoara de engleza era foarte dura. În pauza Iasmina îi luase pisica Carinei. Peste 2 minute Carina observa ca Siri, pisica ei dispăruse. Bârh Carina văzuse coada pisici fugise rapid și poc ajunse la Siri. Fetita invelise pisică cu un fâș.

Tic tac trecuse timpul și fetele ieșise de la scoala. Bum se auzise dintr-un colț al străzii. Fetele se speriasera groaznic iar când era spaima mai mare se auzi un ham. Era un câine drăguț ne ajutorat. Lam luat acasă.

Sfârșitul se termina cu ogramada de miau și de ham ziua sa terminat cu bine.

Sper ca te-am ajutat!!


octaviandimian: ms mult
octaviandimian: ;))
Alte întrebări interesante